فرم تخفیف شهریه نیمسال اول ۱۴۰۰ دانشکده مدیریت

دانشجوی گرامی با سلام به اطلاع می رساند مهلت ثبت درخواست واجدین شرایط دریافت تخفیف شهریه در نیمسال اول 1401-1400 حداکثر تا تاریخ 1400/09/10 می باشد. لذا با مطالعه دقیق راهنمای درخواست تخفیف شهریه ، نسبت به جمع آوری و اسکن مستندات لازم به صورت رنگی و حجم پایین (هر عکس حداکثر 200 کیلو بایت) اقدام نموده و کلیه مدارک را در قالب یک فولدر قرار داده ( نام فولدر شماره دانشجویی متقاضی باشد) و با فرمت zip فشرده نموده و ضمن تکمیل فرم در قسمت مربوطه بارگذاری نمایید .

نکات قابل توجه :  درصورت ثبت اطلاعات نادرست، عدم ارسال یا کیفیت نامناسب مدارک، درخواست شما مورد بررسی قرار نمی گیرد. دانشجویان می بایست اصل گواهی یا معرفی نامه های بارگذاری شده را نزد خود نگهداری نموده و در زمانبندی که متعاقبا اطلاع رسانی می گردد به کارشناس امور دانشجویی در دانشکده خود تحویل نمایند. درخواست متقاضیان به مدت 7 روز کاری پس از ثبت، مورد رسیدگی قرار می گیرد، لذا دانشجویان تا پایان زمان مذکور موظف به پیگیری درخواست خود از طریق کد پیگیری و ایمیل خود می باشند و در صورت دریافت پیام نقص و یا ... از سوی دانشگاه، ملزم به پاسخگویی هستند. (عدم دریافت پیام به منزله تایید مراحل ثبت درخواست شما می باشد).

شماره تماس: 88385780 داخلی 419 سرکار خانم علیرضایی

عنوان فرم