اعلام آمادگی ارائه خدمات آزمایشگاه تخصصی محیط زیست واحد به اساتید، دانشجویان و پژوهشگران گرامی

۲۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۶ کد : ۳۶۱۴ اخبار تصویری

آزمایشگاه تخصصی محیط زیست واحد، آماده ارائه خدمات به اساتید،

دانشجویان و پژوهشگران گرامی می باشد.

دکتر عزیزی ریاست دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در این خصوص بیان داشته اند، گروه آموزشی محیط زیست این دانشکده با داشتن رشته های مرتبط در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری فعالیت می کند. اساتید عضو هیات علمی این گروه توانسته اند خروجی فعالیت های پژوهشی خود و دانشجویان را به سمت پژوهش های کاربردی سوق دهند و در این راستا چندین مقاله با کیفیت در ژورنال های ISI وعلمی و پژوهشی منتشر نموده اند.

واحد تهران غرب به منظور توسعه و گسترش فعالیت های این گروه با همکاری خانم دکتر رضویان، مدیر محترم گروه اقدام به تجهیز و توسعه آزمایشگاه تخصصی محیط زیست نموده است.

این آزمایشگاه در محیطی مجزا با دستگاه ها و امکانات به روز در مجتمع پیامبر اعظم (ص) واحد تهران غرب تجهیز شده است .

ایشان خاطر نشان نموده اند این آزمایشگاه آماده همکاری با محققین و پژوهشگران ارجمند از سایر واحدهای دانشگاهی و سازمان های مرتبط می باشد.

جدول مشخصات دستگاههای تخصصی آزمایشگاه محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به شرح لینک  زیر می باشد.

لینک جدول مشخصات