برگزاری تور آژانس گردی

۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۷ کد : ۶۶۶۹ اخبار تصویری اخبار
برگزاری تور آژانس گردی

انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری با همکاری کانون های گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب اقدام به برگزاری تور آژانس گردی با هدف آشنایی دانشجویان رشته گردشگری و هتلداری با نحوه کار و خدمات رسانی دفاتر خدمات مسافرتی در تاریخ 12 دی ماه در دفترخدمات مسافرتی شاهسون سیر دانا نمود. در این بازدید که حدود 3 ساعت به طول انجامید مدیرعامل شرکت سرکار خانم شاهسون توضیحات ارزشمندی در زمینه تجارب خویش، نحوه اقدام جهت تاسیس دفتر خدمات مسافرتی، مجوزها و شرایط لازم، نیروهای انسانی مورد نیاز، بایدها و نبایدهای فعالیت در یک دفتر خدمات مسافرتی به دانشجویان ارایه کردند. در ادامه آقای پناهی نیکو از دانشجویان رشته گردشگری و فعالین در حوزه گردشگری و تور  به صورت آنلاین نحوه صدور کامل بلیت الکترونیک، رزرو هتل و ویزا را به دانشجویان توضیح دادند. گفتنی است این تورها با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و حداکثر با حضور 10 نفر قرار است که به صورت ماهیانه برگزار شود.

نظر شما :